Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kutyakiállítás

2008.10.15


A kutyakiállítás

Nyárom majdnem minden hétre jut egy kutyakiállítás vagy egy tenyészszemle. Sok gazdi szeretné kedvencét benevezni ezekre a kutyakiállításokra, tenyészszemlékre, de nem ismeri igazán az útját-módját (nevezési feltételeket, osztályokat, az elérhető eredményeket).
Júniusi írásainkban elsősorban nekik szeretnénk segíteni. Olvashattok a kiállításokra való felkészítésről, illetve a kiállítási szabályzatról is.
Ha nincs fajtatiszta kutyátok, akit el tudnátok vinni a kiállításra, akkor is remek szórakozás egy kutyabarát számára ellátogatni egy ilyen rendezvényre.
A kiállításokon, a kutyafajták legszebb példányait láthatjátok, így ha még nincs kutyátok, kiváló alkalom nyílik a fajtaválasztásra is.
A kutyakiállításokon különböző programok várják az érdeklődőket, agility bemutató, gyermekeknek játszóház, arcfestés, így minden korosztály megtalálhatja magának az ideális időtöltést.
A kiállítás fénypontja a "Best in Show" program, ahol a különböző fajtaosztályok nyertesei vonulnak föl, és közülük választják ki a kiállítás legszebb kutyáját.